Нови заплати в сила още от следващата седмица
#101 Chelsea London FC 04.02.2018 19:37
Chelsea London FC
308 Posts
Since 28.06.2013

В допълнение на предходното предложение на Plamo за финансовия анализ искам отново да предложа:
1) ако е възможно да има таблица с една колона Приходи и друга колона Разходи. Така ще бъде по-разбираемо и подредено.
2) да се изключат или да се изписват някъде отдолу суми за наддаване за трансфер и върната сума от наддаване. Тези двете не са нито приходи, нито разходи. Ако се осъществи трансфер (покупка или продажба) се превръщат в разход/приход. Но докато не е осъществена покупка/продажба на играч тази информация е заблуждаваща и излишна за финансовия анализ.

#102 Removed user 05.02.2018 01:49
Daredevils
329 Posts

Започваме ли да усещаме масовите фалити на отбори :) ? Скоро ще започне време разделно , нещо което още преди сезон го писах сигурно 100 пъти какво ще доведе тази изключителна малоумна глупост !!!!

#103 Red London 05.02.2018 09:34
Red London
91 Posts
Since 26.11.2017

За да имаш силен отбор се изисква да имаш и добра финансова стабилност,като не можеш да ги "изхранваш" няма да ги купуваш 8)

#104 Chelsea London FC 05.02.2018 10:27
Chelsea London FC
308 Posts
Since 28.06.2013

Финансова стабилност се постига с начини за повишаване на доходите, за да отговориш на нарастващите разходи. Но аз варианти за по-високи приходи не виждам.

#105 Girondins Bordeaux 05.02.2018 10:46
Girondins Bordeaux
1108 Posts
Since 18.07.2010

Имаш крава-пиеш мляко ;)

#106 Red London 05.02.2018 13:13
Red London
91 Posts
Since 26.11.2017

Има отбори които имат високи доходи и няма да им е проблем да плащат и високи заплати.Нямаш никакви отличия преди покачването на заплатите съответно нямаш и доходи и финансова възможност да имаш отбор който да отговаря на способностите ти.

#107 dedadra 05.02.2018 14:31
dedadra
128 Posts
Since 01.06.2010

<blockquote><h3>Red London написа:</h3>Има отбори които имат високи доходи и няма да им е проблем да плащат и високи
заплати.Нямаш никакви отличия преди покачването на заплатите съответно нямаш и
доходи и финансова възможност да имаш отбор който да отговаря на способностите
ти.</blockquote>
така е,напълно съм съгласен.но като нямаш отличия,как би се преборил за такива с отборите,които имат отличия? както го разбирам аз,няма и да имаш никога такива възможности.по този начин се обезсмисля играта за новите потребители или за тези ,които досега са градили акаунтите си и сега вече са искали да изградят и стойностен отбор, с който да се борят за отличия,които биха им дали по-високи доходи и съответно по-високи възможности. т.е. както го разбирам аз- който е направил нещо до сега,ще е добре,който не да си търси друга игра...натам отиват нещата.чета редовно форума ,но не пиша постоянно за да не досаждам и да не "мрънкаме",но така и не виждам други варианти за развитие от изброените.и затова си правя тези изводи.

#108 Red London 05.02.2018 21:41
Red London
91 Posts
Since 26.11.2017

До сега как някой нов се е преборвал след време за титла?И изведнъж като качиха леко заплатите и почнахте да ставате много морални и как сте неспособни да плащате заплати.Сега ще ти обясня дано да ме разбереш от първия път.

За всеки отбор идва времето в което трябва да подмлади отбора и съответно да се закотви ако не на дъното то в средата на таблицата и друг отбор ще се възползва от това да е на 1 място няколко сезона или поне за един както е било винаги в играта.Все пак тези силни играчи нали трябва да се създадат от някъде?Ти си регистриран от преди 8 години в играта а отличията ти идват чак след 7мата година.Да може би късно си станал"гранд" но все пак си станал и какво според теб беше нужно за да станеш шампион?Същото се отнася и за останалите мениджъри.Аз одобрявам новите заплати ако не мога да си позволя силен отбор защото нямам финансова стабилност,когато я направя ще си създам по-силен отбор или ще си тъпча на 1 място.По този начин се оронва труда на потребители които от години градят кариера в играта и някой новобранец без усилия да им взема титли под носът.Не мисля,че е честно така .(beer) 8)

#109 VVP Geckos 05.02.2018 23:38
VVP Geckos
197 Posts
Since 26.11.2017

<blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>Финансова стабилност се постига с начини за повишаване на доходите, за да
отговориш на нарастващите разходи. Но аз варианти за по-високи приходи не
виждам.</blockquote>
Намали разхода ;)

<blockquote><h3>dedadra написа:</h3>така е,напълно съм съгласен.но като нямаш отличия,как би се преборил за такива
с отборите,които имат отличия? както го разбирам аз,няма и да имаш никога такива
възможности.по този начин се обезсмисля играта за новите потребители или за тези
,които досега са градили акаунтите си и сега вече са искали да изградят и
стойностен отбор, с който да се борят за отличия,които биха им дали по-високи
доходи и съответно по-високи възможности. т.е. както го разбирам аз- който е
направил нещо до сега,ще е добре,който не да си търси друга игра...натам отиват
нещата.чета редовно форума ,но не пиша постоянно за да не досаждам и да не
"мрънкаме",но така и не виждам други варианти за развитие от изброените.и затова
си правя тези изводи.</blockquote>
Не мисля, че мисленето е реално и правилно.... винаги има варинат, как да се спечели нещо или да се направи... дали ще рискуваш 1 сезон заради 5 или 5 заради 1 си решаваш ти ;)8)

#110 Chelsea London FC 05.02.2018 23:45
Chelsea London FC
308 Posts
Since 28.06.2013

Аз финансово ще де справя този сезон. Към момента е сравнително добре. Но трябва приходите също да могат да се управляват, както разходите.